Новогодишна честитка деловна 5

30 ден

Новогодишна честитка деловна 5, спакована во ќесичка со бело плико, дупла.

Опис

Новогодишна честитка деловна 5, спакована во ќесичка со бело плико, дупла.

Дополнителни информации

Тежина 0.100 kg