Пипети градуирани

Овој продукт припаѓа на посебна група на производи. Доколку сакате да добиете повеќе информации за овој продукт ве молиме да не контактирате.

Опис

Димензии: L 48; Ф 1,5 см

 

Се користат за прецизно внесување на волумени на течности. Максимален волумен до 10 мл. Направени од високо квалитетно стакло.