Прва љубов – Иван Тургенев

126 ден

Опис

Автор: Иван Тургенев

 

Во оваа лектира ликовите Сергеј Николаевич и Владимир Петрович разговараат за нивната прва љубов. Владимир Петрович му вели на Сергеј дека секој од нив мора да ја раскаже историјата за својата прва љубов. Но Сергеј му одговара дека тој немал прва љубов дека веднаш почнал од втората…

Дополнителни информации

Тежина 0.200 kg