Радосница сина Тримакс

249 ден

Опис

Издавач: Тримакс

Година на издавање: 2016

Јазик на оргиналот: македонски

Број на страни: 24

Корица: тврда

 

Оваа Радосница Ви овозможува да собирате фотографии, да ги запишувате најзначајните моменти од најраното детство на вашето момченце. Прекрасните илустрации ќе ви предизвикаат задоволство секогаш кога ќе ја отворите оваа Радосница.

Дополнителни информации

Тежина 0.450 kg