Разгледница С55Г

90 ден

Опис

Издавач: Тримакс

Година на издавање: 2012

Димензии: 48X10,5 см

Фотографија: Влахо Бранџолица

Изработка: Печатена на конздрук 200 g/m2. Лакирана.

 

Камениот мост ноќе.

Дополнителни информации

Тежина 0.05 kg