Рачен генератор

Овој продукт припаѓа на посебна група на производи. Доколку сакате да добиете повеќе информации за овој продукт ве молиме да не контактирате.

Опис

Димензии: 35x25x20 см

 

Рачниот генератор се користи како апаратура за покажување на основната конструкција и работењето на AC/DC генераторите, по предметот физика во основните и средните училишта, а доста го користат и техничките и природно-математичкиот факултет при лабараториските вежби по физика