Рачна пумпа за вакуум и притисок

Овој продукт припаѓа на посебна група на производи. Доколку сакате да добиете повеќе информации за овој продукт ве молиме да не контактирате.

Опис

Димензии: 40x3x10 см

 

Моделот служи за пумпање и издишување.