Сложувалка карта на Македонија

100 ден

Опис

Шифра: 1642

Издавач: Тримакс

Димензија: 290х210 мм.

Димензии на едно парче: 60*31 мм

Опис:

Сложувалка карта на Македонија

Дополнителни информации

Тежина 0.200 kg