Сложувалка Новогодишна

100 ден

Опис

Шифра: 1640

Издавач: Тримакс

Димензија: 290х210 мм.

Димензии на едно парче: 60*31 мм

Опис:

Сложувалка Новогодишна

Дополнителни информации

Тежина 0.200 kg