Спектроскоп

Овој продукт припаѓа на посебна група на производи. Доколку сакате да добиете повеќе информации за овој продукт ве молиме да не контактирате.

Опис

Димензии: 11x4x3 см

 

Моделот служи за прикажување на првиот и вториот спектар на бои.