Топчиња за бадминтон 3 ком.

Овој продукт припаѓа на посебна група на производи. Доколку сакате да добиете повеќе информации за овој продукт ве молиме да не контактирате.

Опис

Направени од високо-квалитетна пластика. Сетот содржи 3 топчиња.