Триаголник дрвен (агли 45°,45°,90°)

Овој продукт припаѓа на посебна група на производи. Доколку сакате да добиете повеќе информации за овој продукт ве молиме да не контактирате.

Опис

Триаголникот е наменет како помошно средство при мерење и цртање на прави линии, и исцртување на прави агли во наставните единици по математика. Тој е направен од високо квалитетно дрво, и мери должини до 50 см.