Триаголник пластичен (агли 30°, 60°, 90°)

Овој продукт припаѓа на посебна група на производи. Доколку сакате да добиете повеќе информации за овој продукт ве молиме да не контактирате.

Опис

Средство за мерење и цртање прави линии и агли од 30°, 60° и 90°. Изработен од пластика и мери должина до 60 см.