Безбеден детски свет

265 ден

Опис

Издавач: Тримакс

Автор: Јадранка Клисарова

Година на издавање: 2017

ИСБН: 608204239-5

Број на страни: 48

Корица: Тврда

 

Детството е најубавиот дел од животот на секој човек. Детето има право да расте во безбедна средина, опкруженo со своето семејство, врсници, роднини и пријатели.  Детето во детството живее слободно како птица, игра со своите другари и ја развива љубопитноста. Понекогаш невината детска игра ги доведува во опасности. Затоа преку збирката раскази „Безбеден детски свет“ сакам да ги заштитиме децата и да им понудиме можност да учат на туѓите грешки.

Во збирката раскази се опфатени четири теми:

– Опасности во домот

– Безбедност во сообраќајот

– Безбедност од непознати

– Безбедност на интернет.

 

Патувајки низ страниците на книгата Ви посакувам безбедни детски сни и дни.

Дополнителни информации

Тежина 0.550 kg