Уред за претворање на енергија

Овој продукт припаѓа на посебна група на производи. Доколку сакате да добиете повеќе информации за овој продукт ве молиме да не контактирате.

Опис

Димензии: 19,5x12x9 см

 

Служи за демонстрација на претворање не енергијата од еден во друг вид.