Фотоапарат

Овој продукт припаѓа на посебна група на производи. Доколку сакате да добиете повеќе информации за овој продукт ве молиме да не контактирате.

Опис

Може да се користи и како апарат и како камера. Сликите се со многу висока резолуција.