Шестар дрвен

Овој продукт припаѓа на посебна група на производи. Доколку сакате да добиете повеќе информации за овој продукт ве молиме да не контактирате.

Опис

Шестарот е наменет како помошно средство при цртање на кружници, агли, разни кружни исечоци и фигури,… во геометријата. Тој е направен од високо квалитетно дрво.