Шестар пластичен

Овој продукт припаѓа на посебна група на производи. Доколку сакате да добиете повеќе информации за овој продукт ве молиме да не контактирате.

Прабарај ја желботеката
Прабарај ја желботеката

Опис

Средство за цртање кружници, кружни исечоци, агли и фигури во геометријата. Изработен од пластика.