Јаже за скокање-гумено со бројач

Овој продукт припаѓа на посебна група на производи. Доколку сакате да добиете повеќе информации за овој продукт ве молиме да не контактирате.

Опис

Направено од високо квалитетна гума. Сетот содржи и бројач за броење на скоковите.