9-ти Ноември

380 ден

Опис

Издавач: Сакам книги

Година на издавање: 2016

Автор: Колин Хувер

Јазик на преводот: македонски

Корица: мека

Број на страни:  330

 

Кратка содржина:

Фалон го запознава Бен, иден писател, дента пред са се пресели на другиот крај од земјата. Хемијата меѓу нив ги тера да го поминат тој нејзин последен ден во Л.А. заедно инејзиниот драматичен живот станува инспирација за книга што Бен отсекогаш ја барал. Со текот на годините и низ нивните разни врски и турбуленции во нивните одвоени животни тие продолжуваат да се сретнуваат на истиот датум секоја година. Но Фалон еден ден станува несигурна дали Бен ја кажува вистината или само смислува совршена реалност за да напише уникатна и профитабилна книга.