1. Сет Класик

299 ден

Сетовите се достапни во повеќе бои!

Description

Составува и полни: Тримакс

Состав на деловниот пакет:

Папка со ластик,

Тетратка А5 тврди корици,

Пенкало,

Стикер,

Спојувалки.

Спакувани во елегантна украсна кутија.

Additional information

Weight 5 kg