3Д Релјефна карта на Македонија

4.800 ден

Description

Издавач: Тримакс

Година на издавање: 2017

Димензии: 90 x 190 см

Размер: 1 : 250 000

Изработка: Врамена со дрвени медијапански лајсни.

 

 

Содржина на картата:

Картата ги содржи најновите податоци од 2017 година, единствена и уникатна на пазарот.  Картата е погодна за закачување на ѕид, има функционална и естетска вредност.

Релјеф во 3Д, изохипси на 100 метри, хидрографија, патна и железничка мрежа, населени места рангирани во 8 нивоа, имиња на планини, езера, реки, области, висински точки, хидроелекртани, рудници, гранични премини итн.

Additional information

Weight 15 kg