Бидете поразлични оваа Нова година во радувањето на најмалите. Израдувајте ги дечињата со пакетчиња кои се 100% без шеќери и додадоци, не ги расипуваат запчињата, а се богати со многу активности и игри за забава и едукација кои траат преку целата година.

Ново во Тримакс!!! Новогодишни пакетчиња

НАШИ БРЕНДОВИ